Breakeven and trailing Setting Problem

Home Forums Suggestions, Feedback, General Comments Breakeven and trailing Setting Problem

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #9380
    nasro880
    Participant

    Hi;

    When i set the breakeven rule (at previous tp) the SL doesnt move to TP1 when it hit.

    also the trailing setting option not working .

    plzz how i can fix that

    #9401
    Veronika Momir
    Moderator

    Hello,

    There is a reported issue with using BE at previous TP. It’ll be fixed with the next update soon.

    But the trailing SL works well. Keep in mind that the trailing pips are calculated as 1 pip = 10 points, or in EURUSD 1 pip = 0.00010 price move.

    #9946
    Youri Nauta
    Participant

    Hi Veronika,

    Is the “BE at previous TP” issue resolved in 1.15?
    I was still using 1.14.8 and was not aware of an update. The changelog of 1.15 doesn’t say it was fixed, so maybe you already fixed it in 1.14.9?
    Is it maybe possible to upload the changelogs somewhere?

    I am using the EA now for 1.5 months and it is working perfectly for me except the above issue. So I hope it’s fixed now 🙂
    If it’s not resolved yet, let me know so I can help. I have an example with EA 1.14.8 this morning (saved the journal logs).

    #9954
    Veronika Momir
    Moderator

    Hi Youri,

    The issue was resolved in 1.14.9, so it should work well with the current version. Thank you for the offer to help 🙂 Let us know if you have any feedback or suggestions.

    Telegram.Forex

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.