Trades Not Triggering

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #9631
    Ujjwal Pawar
    Participant

    Hi,

    My signal format is as follows –

    AUDCAD M15 | Price : 0.93221 | ADR : 50 | Signal : BUY | RVT : PASS | Prob : 60 % | Score : 10/10 | Entry : 0.93092 | TP1 : 0.93242 | TP2 : 0.93293 | SL : 0.93042

    I have configured it properly but my trades are not triggering.

    My Sell and Buy keyword separators are [|,:]

    #9632
    Veronika Momir
    Moderator

    Hi Ujjwal,

    I tested this signal with the last version of the EA, v1.14.9, and it was processed correctly and without adjusting my inputs. There’s no need to set up the separators, the EA will recognize them.

    You can check in the Experts and Journal tabs for errors, or create your own channel on Telegram and use it to test the signals. If you’re still having problems, send us screenshots of your inputs, the app, and MT4 and we’ll try to find the problem.

    Telegram.Forex

    #9636
    Ujjwal Pawar
    Participant

    Even with default EA settings I am facing same issue. Is there any way you can access my VPS and check the settings? using Anydesk etc?

    #9655
    Veronika Momir
    Moderator

    Sure, we can try that. I’ll contact you by e-mail.

    #9816
    Sandeep Gupta
    Participant

    Hello
    I have taken your subscription for signals trading. Details are in the trailing mail.
    I have done all the setup for telegram forex as per installation menu in MT4 & in application. But whenever I receive signals in my telegram channel, those signals are not getting executed in my MT4 account. Please help on this matter & guide me to take the benefits of your paid services.

    #9849
    Veronika Momir
    Moderator

    Hello Sandeep,

    I’ve replied to your e-mail. Please give us more details so we can find the cause of the issue, thanks.

    Telegram.Forex

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.